G I V E
I N N E R W H E E L   K L U B

 

Skip Navigation Links
 

BESTYRELSE

GIVE STØTTER
Donationer siden 1986

PRIVATLIVSPOLITIK

SKULPTURE I GIVE

 VELKOMMEN TIL GIVE INNER WHEEL KLUB  

50 års jubilæum oktober 2020, Jytte og Mary

Vores klub blev chartret (startet) i 1970. Vi har i dag 26  medlemmer i aldersgruppen 40 – 90 år. Selv om vi har en del ældre medlemmer,
har vi det rigtigt hyggeligt og sjovt sammen og netop dette at mødes om noget fælles på tværs af aldersgrænser er det unikke ved Inner Wheel.
Give Inner Wheel er klub nr. 90 i Distrikt 45 

Vi mødes den 3. tirsdag i måneden, juli undtaget. Normalt foregår møderne på Diagonalkroen i Give, men vi har også udemøder.

Nationalkædeoverrækkelse 2019 - Esther, Kirsten og Birthe
Læs mere om vores klub her

Ønsker du yderligere information om vores klub, er du velkommen til at kontakte vores præsident på mailadresse: praesident.give.iw@gmail.com

Inner Wheel er en upolitisk og usekterisk verdensomspændende kvindeorganisation.                    Læs mere om IW her
 
 INTERNATIONALT HJÆLPEPROJEKT 2018-2021

Inner Wheel Danmark og Mødrehjælpen 
  
Som meddelt på forårsdistriktsmøderne har Inner Wheel Danmark og Mødrehjælpen besluttet at indgå et samarbejde.
Samarbejdet indebærer, at Inner Wheel støtter økonomisk og fysisk i de tilfælde, det kan være en mulighed. Mødrehjælpen vil hjælpe Inner Wheel til større synlighed og adgang til lokalt forankrede initiativer.  

Baggrunden for samarbejdets indgåelse er, at det på Convention i Melbourne blev besluttet, at Inner Wheels Internationale hjælpeprojekt de kommende 3 år skal støtte kvinder og piger – ”Caring for Women and girls” med det mål at give dem et bedre liv – en bedre fremtid.  

Mødrehjælpen og Inner Wheel er et rigtig godt match, idet begge organisationer har sammenfaldende værdier og fokusområder.
Mødrehjælpen støtter og styrker udsatte familier gennem professionel rådgivning og frivillige aktiviteter. De giver støtte og vejledning bl.a. til voldsudsatte børn og kvinder og til unge familier. De har lokalafdelinger i de fleste byer i Danmark. Vi har derfor mulighed for også at støtte lokale aktiviteter.  Medlemmer af Inner Wheel Danmark kan også støtte samarbejdet ved et personligt medlemskab i Mødrehjælpen.  

 
Læs mere om samarbejdet her                      LINK TIL MØDREHJÆLPEN
 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 13.09.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS